22 07 17 50

OM TINGVALLA ELEKTRO

Vårt mål er å kunne levere de løsningene kunden ønsker – uansett oppdrag.
Gjerne utfordre oss!

Etablert i 2001 og med over 40 års samlet erfaring fra elektrikerbransjen, er vi stolte av å være din pålitelige partner for elektriske løsninger. 

Spesialisert innen restauranter, hoteller og større bygg- og anleggsprosjekter, har vi gleden av å realisere drømmeprosjekter for våre kunder.

Vi tar stolthet i vår lidenskap for prosjekter utenom det vanlige. Har du unike ideer eller spennende utfordringer, tar vi en hurra-runde! Vi er klare til å gå den ekstra mila for å gjøre din visjon til virkelighet. 

Utfordre oss gjerne – vi ser frem til å jobbe sammen med deg.

 

Elektriske Tjenester Siden 2001

Med en solid historie siden 2001 har vi kontinuerlig levert elektriske tjenester av høy kvalitet. Vårt team av erfarne montører er velutstyrt med komplett servicebil, moderne utstyr og et omfattende sett av spesialverktøy, noe som sikrer effektivitet og førsteklasses utførelse av alle oppdrag.

Vi legger stor vekt på faglig oppdatering og samsvar med gjeldende forskrifter. Derfor gjennomfører våre montører årlige kurs og sikrer at de innehar nødvendige lisenser. Ved prosjektfullføring garanterer vi ikke bare håndverksmessig utførelse, men også en grundig sluttkontroll og samsvarserklæring. Dette er vår dedikasjon til å sikre at alle installasjoner er i streng overensstemmelse med gjeldende lover og forskrifter.

Vårt forretningsmål er å etablere et økonomisk grunnlag som muliggjør utvikling av et konkurransedyktig, faglig, teknisk og miljømessig bærekraftig selskap. Vi strekker oss langt for å levere skreddersydde løsninger som møter dine behov, støttet av grundige råd og nyttige tips. Vår lojale og stabile kundekrets er en bekreftelse på at vi konsekvent leverer håndverk av høy kvalitet.

Velg oss som din partner for elektriske tjenester, og opplev ekspertise, profesjonalitet og dedikasjon som skiller oss ut i bransjen.