22071750

SMARTHUS

Du kan kontrollere hjemmets elektriske funksjoner rett fra mobilen eller nettbrettet. Bli kjent med alle funksjonene og hvordan du kan oppdatere hjemmet ditt til en samarbeidspartner. 

Strømsparing

Dersom du installerer et system for smart strømstyring vil strømbruken bli styrt automatisk. Smart strømstyring kan lade batteriet på elbilen samt varme opp varmtvannstanken og badegulvet når strømmen er billig. Det sparer du penger på!

Kontroller forbruket

Ikke bare er det en rekke praktiske fordeler ved å installere smarthus-løsninger i hjemmer, men det sikrer og kontrollerer det elektriske forbruket. Det hjelper deg i de tøffe periodene med dyre strømpriser.

 

 

Du kan gjøre smarthuset ditt så enkelt eller avansert som du ønsker. Her er det ikke noe riktig eller feil, alt kommer an på dine behov og hvordan du ønsker å bruke et smarthjem. Vi kan derimot komme med anbefalninger da vi har testet ulike løsninger og har landet på noen gode alternativer vi mener fungerer optimalt.

Få støtte fra Enova

Du kan få inntil 10.000 kroner i støtte ved å skaffe deg smarte styringssystemer for hjem eller fritidsbolig. Her kan du lese mer om kriterier for støtte.