22071750

OM TINGVALLA ELEKTRO

Vårt mål er å kunne levere de løsningene kunden ønsker – uansett oppdrag.
Gjerne utfordre oss!

Med 20 år som elektroentrepenør og over 40 års erfaring fra elektrikerbransjen mener vi at arbeid utført av våre montører er et kvalitetsstempel og en trygghet for våre kunder. Vi har de senere årene spesialisert oss på restauranter, hoteller og større prosjekter innen bygg og anlegg.

Vi har egne ingeniører som tegner, kalkulerer og lysberegner, noe som gir oss muligheten til å ta på enhver utfordring som dukker opp uten behov for ekstern hjelp.

Vi oppdaterer jevnlig våre montører med den nyeste teknologien slik at vi alltid vil være et relevant valg for fremtiden. Har du i tillegg prosjekter utenom det vanlige, tar vi en hurra-runde på kontoret, da det er blitt vår lidenskap og kjennemerke.

 

Tingvalla Elektro går den ekstra mila for å realisere dine drømmeprosjekter.

Nelfo medlem

Sentral godkjenning

ENA Sertifisert

Nemko godkjent

Kvalitet

Vi er kvalitetsbevisste, både i arbeidet vi utfører og i produktene vi velger.

Bærekraft

Vi er opptatt av å være en grønn bedrift og tenker bærekraft i alle ledd.

Fleksibilitet

Vi strekker oss så langt vi kan for å finne løsninger på dine prosjekter.

R

Punktlighet

Nøyaktighet og profesjonalitet skal kjennetegne arbeidet vårt fra start til slutt.

Ansvar

Vi er en bedrift som tar ansvar for dine prosjekter, så du skal slippe.

Opplevelse

Vår lidenskap er at du sitter igjen med noe du kan glede deg over i lang tid.

 Leverer Elektriske Tjenester Siden 2001

Alle våre montører er utstyrt med komplette servicebiler og moderne utstyr, samt alt av spesialverktøy for å kunne utføre alle oppdrag effektivt og av høy kvalitet. Vi har som mål å alltid være oppdatert når det kommer til forskrifter og kursing, så våre montører gjennomfører årlig alt av nødvendige kurs og lisenser. Ved ferdigstilling av arbeid mottar du en sluttkontroll og samsvarserklæring. Dette for å kvalitetssikre at installasjonen er i henhold til lover og forskrifter.

Målsettingen for vår virksomhet er å skape økonomisk grunnlag for å utvikle et konkurransedyktig, faglig, teknisk og miljømessig selskap. Det betyr at vi strekker oss langt for å gi deg den beste løsningen for ditt behov, godt fulgt opp med råd og tips. At vi har en lojal og stabil kundekrets, tar vi som et tegn på at vi leverer godt håndverk.